dimarts, 12 de juliol de 2016

Dimarts 12 de Juliol

Bona nit Famílies!

Avui us deixem amb els nens i nenes de l'habitació número 2...bé...de fet no són tant nens i nenes: La Laura, l'Àlvaro, l'Albert i el Carles...que encara es pensen que estar amb nens rejoveneix.
Avui ens hem aixecat, com cada dia, a les 7'30 del matí, per poder-nos dutxar amb tranquil·litat i guadir d'uns minuts de pau abans que tot el ritme de les colònies que comenc. Avui, teníem programat fer l'excursió de tot el dia, però, degut a la previsió meteorològica , hem decidit aplaçar-la fins demà.

A les 8'30 hem despertat els nens, o com a mínim ho hem intentat. Hem agafat els nens que havien de parar taula i hem anat a esmorzar.

Després d'esmorzar hem tingut una estoneta de descans i hem anat a la piscina, on hem jugat al duel per entrar a l'aigua, hem fet uns quants jocs i per marxar hem jugat al tauró.
Com que la piscina ens ha obert la gana, hem anat a dinar un bon plat de llenties i llucet arrebossat. Per cert, ahir teníem una habitació amb una missió, suposem que la recordareu, lamentablement va ser una missió no superada, ja que no van poder aguantar tot el dia amb la cara pintada...bé...de fet tres de l'habitació si que ho van fer, i com a premi, han pogut pintar les seves companyes que els hi va desaparèixer el maquillatge...


Per la tarda hem anat a fer un dels tallers que teníem preparats.

Després d'una pausa per esmorzar, hem acabat el taller i ens hem anat a dutxar.

Ah! Ens n'oblidàvem! Avui era l'habitació número 1 la que tenia una missió: Ser els superherois de les colònies! I com a bons superherois, havien de vestir d'una manera molt particular...
I que el Joan porti una bamba i una sandàlia no és cosa nostra...sinó del Zorro, que ja va fent de les seves...


El joc de nit que hem fet, ja l'explicarà demà l'habitació número 5!

Bona nit!

Ah, i nosaltres també volem fer les nostres Post-dates!

Laura: Hola Papis! És el meu primer any a les colònies i m'ho estic passant super bé! Això és Extrem!!!! Us estimo!

Àlvaro: Hola Papas, Víctor y Yuki. Me lo estoy pasando genial! Me río mucho con ellos pero no me gustan mis compañeros de habitación... Me gustaría quedarme 10 días más, pero tengo ganas de veros a todos! Un beso muy fuerte!!!

Albert: Hola Família, avui estic una mica enfadat. El Zorro m'ha robat moltes coses i no sé si tinc prou calçotets, demà tinc l'excursió i també em falta una bamba. L'habitació fa molt pudor...em sembla que és la Laura (guardeu-me el secret). Molts petons i estic molt bé com es pot veure a la foto...

Carles: Salut Família! Com sempre ens ho estem passant més que bé, tot i que és cansat, però sort que tenim un grup de nens que tira molt i ens dóna la guerra justa i necessària. Ganes de tornar? Doncs la veritat és que no gaires, però què hi farem? Ens veiem a la tornada, la bona notícia és que faltarà menys per les colònies de l'any vinent!