dimecres, 13 de juliol de 2016

Dimecres 13 de juliol

Bona nit famílies!

Avui us deixem amb les nenes de l'habitació nújmero 5: la Claudia, la Karla i la Carla:

Ahir a la nit vam jugar a la bandera/Frontera que consistia en fer dos equips i cada equip havia d'amagar la seva bandera. En cada equip hi havia uns atacants i uns defensors. Cada persona tenia un paper amb un número de l'1 al 5. Quan un atacant es troava a un defensor, el defensor havia de tocar l'aacant i els dos s'han d'ensenyar els números i qui tenia el número més gran, guanyava, aleshores sintercanviaven els números.

Avui pel matí ens hem despertat a les 8'00 i a les 10'00 hem sortit cap a CastellFlorit de la Roca, però ens hem perdut dos cops...però ha estat molt divertit!!!
Hem dinat a la plana d'en Bac, hem dinat un entrepà d'un metre de pernil salat, un préssec, suc de taronja i aigua. Després hem tornat i hem anat a la piscina, ens ho hem passat molt bé, però feia mal temps. Més tard hem berenat i l'Àlvaro ens ha fet recollir tots els gots!

Bona nit!

Post-dates:

Clàudia: Us trobo molt a faltar, he substituït al "Arpes" pel "Rodolfo", un gat gris moníssim, pero és molt pesat (ara us entenc). Us estimo! Petons!!!

Carla: Mama, et trobo a faltar i a la Julie també, cuida-la! He fet com vaig fer amb la Oreo, però aquesta vegada amb un gat que es diu Rodolfo, és supermegamono!!!! M'estan agradant molt aquestes colònies, erò el que no m'agraden gens són les aranyes de l'habitació.

Karla: Us trobo molt a faltar. Jan Aman, que tal t'han anat les "classes" d'Alemany?