dijous, 14 de juliol de 2016

Dijous 14 de juliol

Bona nit Famílies!

Avui us deixem amb els nens de l'habitació número 1: l'Enric, el Xavier, els Arnaus, el Dídac, el Maël i el Joan.

Ahir a la nit vam jugar a un joc qui volia. El joc era que hi havia 5 llops, 2 caçadors, un jutge, una vident i un aprenent de vident i la resa era poble. Cada personatge tenia una funció i el poble havia de matar als llops.

Avui ens hem despertat i hem esmorzat. Després hem anat a la piscina. Per entrar a l'aigua hem jugat al "Quien es quien" i ens ho hem passat d'allò més bé. El problema ha estat que feia molt fred fora de l'aigua per culpa dels núvols i del vent, per això ninú esava a l'aigua nedant. La majoria estàvem tornant a juga al Llop. Després hem dinat macarons...mmmmmm!!! Estaven boníssims!

Aquesta tarda hem fet un joc on havíem de matar al cabdill de la nsotra tribu enemiga i per fer-ho necessitàvem comprar una arma que només s'aconseguia amb 10 vides de les altres tribus. Per enir.les havies de pillar-los i registrar-los, i si trobaves la vida te la quedaves. Un cop tenies l'arma, havies de trobar el cabdill i un cop el pillaves ja l'havies matat.Ens hem cansat molt però ens ho hem passat molt bé!!!

Després del joc, hem berenat i a la dutxa!!!

Postdates:

Arnau Escuder: Mama, papa, m'ho estic passant molt bé. Hem conegut un gat que es diu Rodolfo. us trobo a faltar.

Maël: Mama, papa i els meus dos germans. M'ho estic passant molt bé a les colònies amb els meus amics. També hem atrapat un Cent peus a la dutxa!!!

Xavier: M'estan passant moltes coses: bones i dolentes, i per primer cop h rigut de nervis ;-) Petons papa i mama

Arnau Sanchis: Mma, papa, estar aquí és el millor, però us trobo a faltar. L'Enric estava refreda i ens ha contagiat al Joan Girona i a mi. Tot i això m'he curat i he jugat al Ping Pong amb els amics. De dinar hi havia macarrons! mmm Petons i abraçades mama i papa!

Joan Girona: Mama i papa, avui m'ho he passat molt bé, encara que m'he refredat una mica, però ja se m'està passant. Us estimo i us trobo a faltar.

Dídac: Papa, mama, us trobo a faltar però m'ho estic passant mol bé. Us estimo!!!

Enric: Hola mama i papa, m'ho estic passan molt bé amb l'Arnau i el Joan. Ahir i avui he estat una mica malalt, però m'he recuperat ràpid. Hem adoptat un gat supr mono!!!