divendres, 15 de juliol de 2016

Divendres 15 de juliol

Bona nit famílies!

Avui us deixem amb les nenes de l'habitació 8: La Núria C., la júlia, la Selene, la Sara i la Martina F:

Bon dia! Som l'habitació número 8: Núria C., Júlia, Selene, Sara i la Martina F.

Ahir a la nit, vam jugar al caçador nocturn. El joc consisteix en què els monitors ens persegueixen pel camp de futbol amb una cera a la mà, i si ens pillen, ens pinten.

Avui pel matí, després d'esmorzar, hem anat a la piscina (estava molt freda). Mentres estàvem a la piscina hi havia algns nens i nenes que jugaven a l'assassí i els que estaven a dins de la piscina jugaven al "Sopapo" o feien salts.

Cap a la tarda hem fet un taller super xulo de cuina de CakePops. La massa estava molt bona i després els hem decorat amb virutes i altres coses. Després els hem decorat amb virutes i altres coses.
Després hem berenat i hem anat cap a la dutxa, que tenim ganes de sopar, ja que avui dues habitacions tenien una mateixa missió i tenim ganes de veure les convidades que tindrem a l'hora de sopar... XD


Postdates:

Sara: No vull que s'acabi i queden molts pocs dies. Per cert, avui és el cumple de la Nora: Feliciteu-la de part mea! Us estimo a tots!!!

Júlia: Mho estic passant molt bé, no parem de viure i de jugar mai! M'encantaria passar uns dies més aquí i, sobretot, tornar l'any que ve!!!

Selene: M'ho estic passant genial! Espero que l'any que ve poguem vindre...jejeje Us estimoooo!

Martina F.: Mho estic passant super be. us robo a faltar però em quedaria més dies! Espero que l'any que ve puguem vindre! Us estimo molt!!!

Núria C.: Hola! m'ho estic passant massa bé, no es per res... Però no vull tornar a casa. Per cert, a l'excursió, bueno...si es considera excursió, perquè hem passat3 cops pel mateix lloc, perque hem caminat molt. Espero que l'any que ve tornem! i a les nits no puc parar de riure. La veritat és que mho he pasat millor del què em pensava!!!