diumenge, 17 de juliol de 2016

Diumenge 17 de Juliol

Bona nit Famílies!

Avui ja us tornem a deixar amb l'habitació número 2, la dels soferts monitors, ja que totes les habitacions dels nens ja han fet el blog.

Avui pel matí ens hem aixecat ben aviat, ja que les colònies, lamentablement, s'estan acabant i avui teníem un dia ben intens per davant! El cansament i alguns encostipats han fet que el despertar hagi estat una mica difícil, tot i això, hem aconseguit posar-nos tots en dansa a l'hora i hem anat a esmorzar.

Després d'esmorzar hem anat a les habitacions a canviar-nos i posar-nos el banyador, crema i hem agafat una samarreta. Així, ben equipats hem anat cap a la piscina.

Allà ens hem distribuit per la zona de gespa i hem començat les esperades Olimpíades Aquàtiques de les Colònies!!! Entre les proves que han hagut de superar els diferents grups, hem tingut una cursa de relleus, la recollida de tubs i aros, una tanda de penals de Waterpolo i el Salt coreografiat.

Després hem aprofitat per fer un banyet per treure'ns la calor de sobre i hem anat a dinar, ja que una bona paella ens estava esperant.

Per la tarda hem continuat amb les Olimpíades, pero en aquest cas les terrestres. Entre les proves que hem fet hi ha el salt de llargada, la cursa de relleus de sabates, la cursa de canvi de roba, el mític Llançament d'Espardenya i la Cursa de Fites...Entre mig de les proves hem anat a berenar i quan les hem acabat totes, hem anat a dutxar-nos i preparar-nos per l'últim sopar que farem aquest any a la Cadamont :___(

Després de sopar hem anat a l'esperada Discoteca, on hem pogut esplaiar-nos a gust amb tots els amics i amigues que hem anat fent al llarg d'aquests dies.

Demà ja és l'últim dia de colònies, i sembla mentida com poden arribar a passar de ràpid 11 dies, i és que per nosaltres, com molts nens han explicat a través dels seus comentaris, també ens agradaria que duressin més dies, tot i que potser demanaríem un o dos dies de descans entre mig...jejeje..

Dissabte 16 de juliol

Bon dia Famílies!

Avui us escrivim el blog amb una mica de retard, ja que, per motius logístics, va ser impossible fer-ho ahir. Us deixem amb l'habitació número 6: l'Ivan, el Xavier E., el Gorka i el Miquel:

Hola papes i mames, ahir la nit podíem escollir dos jocs. la nit de por i veure una peli. Cadascú optava pel joc que volia, la peli era "Els Minions".


Avui hem començat amb un deliciós esmorzar.

Pel matí hem començat a fer uns quants "minijocs" en els que guanyàvem uns materials que després necessitaríem per la tarda.

Després hem anat a la piscina i la meva habitació i una altra, com que vam complir la missió, hem tirat als monitors a l'aigua. Ja que Ahir, quan ens vam despertar, dues habitacions vam veure que teníem una missió: durant el dia vam demanar roba a les noies per abans de sopar fer una desfilada de models... ;-) Avui, hem pogut escollir cadascú a quin monitor tiràvem!!! Hem estat dins l'aigua. Hem estat divertint-nos una estona i hem fet una ronda de salts. I després hem anat a dinar espaghettis a la carbonara i calamars a la romana i macedònia.

A la tarda hem utilitzat els materials per a fer el joc i construir armes i hem fet un joc de rol molt divertit, tot i que el meu equip a perdut (Ivan).

Ara anem a sopar!!!

Post-dates:

Gorka: Papa, mama, no us trobo a faltar perquè m'ho estic passant molt bé  no vull que acabi. En part si que trobo a faltar les meves casetes i els papis ;)

Xavier: Papa, mama, us trobo a faltar, però he de dir que disfruto més aqu Tant de bo l'any que ve també es fes. Que sapigueu que si arribo sense parlar és per què estic cansadíssim. Bueno, fins al cap de poc. Adéu! Us etimo molt! Adéu!

Ivan: Papa, mama i etc. No trobo gens a faltar a ningú perquè m'ho estic passant genial, bueno, ara vaig a sopar! Això si, trobo a faltar la Play4...jajajaja!

Miquel: Papa, mama, Carlitos...que sapigueu que us trobo a falta, ja falta poc per tornar! I vull que sapigueu que m'ho estic passant molt bé!!!